Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Νοσοκομείο Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις- Πως έλυσαν το πρόβλημα της έλλειψης ουρολόγου

 


 

 

Λύση βρήκαν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη ουρολόγου στο Νοσοκομείο Σερρών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης ιατρών του νοσοκομείου κ Παπαμιχάλη. Ο ουρολόγος εφημερευει 10 ημέρες τον μήνα. Το κενό των υπόλοιπών 20 ημερών στα επείγοντα καλύπτεται από γιατρούς άλλων ειδικοτήτων. Σύμφωνα με τον κ Παπαμιχάλη αν ένας πολίτης βρεθεί στα επείγοντα με ουρολογικό πρόβλημα , εξετάζεται από γυναικολόγο , ΩΡΛ ή ορθοπεδικό 

 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ


 

1 σχόλιο:

  1. Η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση αν σέβεται τους πολίτες της, να στελεχώνει τα νοσοκομεία με ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και φυσικά να τους αμοίβει αξιοπρεπώς. Μόνο έτσι θα σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά.
    υ. γ
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν Σερρών για την αποκατάσταση της υγείας μου πριν από ένα χρόνο.
    Κ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.