Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Μήλον της έριδος τα μήλα Αχλαδοχωριου για τρεις Σερραίους βουλευτές

 


 

 Σε μήλον της έριδος  για τρεις Σερραίους βουλευτές  εξελίσσεται το θέμα της αποζημιώσεως των παραγωγών μήλων στην περιοχή του Αχλαδοχωριου

 Αρχικά ο γαλάζιος βουλευτής Θεόφιλος Λεονταριδης έκανε γνωστο οτι επικοινώνησε με τον ΥΠΑΑΤ κ Γεωργαντα και το θέμα λύθηκε .Την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του Σύριζα Λευτέρης Αβραμάκης ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στην βουλή .Και σήμερα έρχεται ο βουλευτης του κόμματος της Ελληνικης Λύσης Κώστας Μπουμπας. Ο οποίος όπως αναφέρει δεν μένει στις ανακοινώσεις και τα τηλέφωνα του Θεόφιλου Λεονταριδη και την ερώτηση του Λευτερη Αβραμακη .Αλλά κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση .Ώστε να δοθεί λύση .


     Η ανακοίνωση του κ Μπουμπα

 Δεν μένουμε σε απλά λόγια, ανακοινώσεις και τηλέφωνα. Θέλουμε δέσμευση και απάντηση από τον ίδιο τον Υπουργό. Δεν μένουμε σε απλή ερώτηση. Κατέθεσα ως βουλευτής Σερρών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ  ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ προκειμένου να συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα της μη πληρωμής των μηλοπαραγωγών του Αχλαδοχωρίου στα έδρανα του Κοινοβουλίου για να δοθεί λύση εδώ και τώρα.(Η όλη συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και απο το κανάλι της Βουλής όπου θα γνωρίζουμε τις προθέσεις των κυβερνώντων). Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία συζήτησης.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.