Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Το ανέκδοτο της ημέρας : Νέο γήπεδο για τον Πανσερραικο

  


 

 

Αν ήταν Πρωταπριλια θα μπορούσε να το θεωρήσουμε ως ένα πετυχημένο ψέμα λόγω της ημέρας .Όμως σήμερα  30/1/2023  ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Σερρών κ Νυχτοπάτης στην συνέντευξη τύπου για τα έργα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών . Ανέφερε οτι

 

 «Στόχος της Δημοτικής Αρχής  να δημιουργηθεί ένα νέο, σύγχρονο Δημοτικό Γήπεδο εκτός του αστικού ιστού.>>

Το να γίνει νέο γήπεδο είναι από δύσκολο εως ακατόρθωτο .Δύο γήπεδα γίναν στην επαρχία τα τελευταία 20 χρόνια Λάρισα  και Ξάνθη ( εξω αυτα που έγιναν στα πλαισια της Ολυμπιαδας) .

Να θυμίσουμε  οτι το νέο γήπεδο είχε εξαγγελθεί και το 2020 όταν  ο δήμος είχε παραχωρήσει μέρος του αθλητικού πάρκου Ομονοίας στον Ερασιτέχνη Πανσερραικου  .Βέβαια μετά από δύο ημέρες όταν διαπίστωσαν την γκάφα έσπευσαν να το πάρουν πίσω . Γιατι τα γήπεδα απαιτούν και κάποιες προδιαγραφές ( πολλά στρέμματα και πολλά πολλά μυρια ) .

Η φωτογραφία από την μακέτα που παρουσιάστηκε το 2008 τότε που και πάλι ειχε ανακοινωθεί η κατασκευή γηπέδου .Μπορουν  λοιπόν στον δήμο να χρησιμοποιήσουν  την μακέτα. Μάνο μην τους  πάρουν χαμπάρι στον Παναθηναικο γιατι τότε την είχαν κλέψει από τους πράσινους 

Για την ιστορία θυμίζουμε τι είχε ανακοινωθεί τότε

 Το νέο γήπεδο των "λιονταριών" θα φέρει το ιστορικό όνομα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" και θα έχει χωρητικότητα 18.000 θέσεις. Σύμφωνα με τα σχέδια, θα περιλαμβάνει βοηθητικά γήπεδα και αρκετούς βοηθητικούς χώρους σε μία έκταση 150 στρεμμάτων, ανατολικά του δήμου Λευκώνα.


Το κόστος της φιλόδοξης προσπάθειας αναμένεται να φτάσει τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και εμπορικοί χώροι που θα πλαισιώνουν το γήπεδο. Στόχος είναι το έργο να έχει υλοποιηθεί βάσει χρονοδιαγράμματος, ήτοι σε τρία χρόνια εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.