Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Στην κάλπη θα γίνει το ταμείο για τους γαλάζιους αυτοδιοικητικους


 

 

 

 

 Χρονιά διπλών εκλογών ( αυτοδιοικητικών και εθνικών ) με τις δεύτερες να  προηγούνται χρονικά .Και  είναι ιδιαίτερα κρίσιμες  και δύσκολες για το κόμμα της ΝΔ .Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι στην Σερραικη γαλάζια πολυκατοικία αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα πράξουν  οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοι .Καθώς όπως διαρρέεται ήρθε η ώρα να βάλουν πλατη για το κόμμα ( μια φορά και αυτοί ). Όπως θυμίζουν το 2019 ο ούριος  εκλογικός άνεμος υπερ της ΝΔ σήκωσε ψηλά ( σε ποσοστά ) τους προερχόμενους από την γαλάζια πολυκατοικία υποψηφίους. Ενω στα τρια και κατι χρόνια οι Σερραιοι αυτοδιοικητικοι είχαν προνομιακή μεταχείριση από την κεντρική κυβέρνηση αφού οι χρηματοδοτήσεις έπεσαν βροχή. Τώρα γιατι πολλά από τα χρήματα δεν γίναν έργα ψάξτε στην ευθύνη στους αυτοδιοικητικους .Το ταμείο θα γίνει στην κάλπη επι των αποτελεσμάτων  τα οποία θα αποτελέσουν και την πυξιδα για το πως θα κινηθούν στην γαλάζια πολυκατοικία για τις αυτοδιοικητικες εκλογές που θα ακολουθήσουν

1 σχόλιο:

  1. Άξιοι όλοι τους. Έφεραν χρήματα στην πόλη των Σερρών "με το τσουβάλι". Βέβαια τα έργα δε πρόλαβαν να τα κάνουν ακόμα, αλλά και πάλι, έστρωσαν τον δρόμο για την επόμενη τετραετία. Εκεί θα δούμε την πόλη μας να αλλάζει από τον οργασμό έργων.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.