Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΜεΡΑ25 Σερρών : Συνάντηση με τους Μελισσοκόμους

 


 

 Συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Ελλάδας κ. Χαρίση Ιωάννη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Μελισσοκόμων Ν. Σερρών κ. Νικήτα Πέτρο είχαν στελέχη του ΜέΡΑ25 Σερρών, για να συζητήσουν τα προβλήματα του κλάδου τους.
Να θυμίσουμε ότι, με τον Σύλλογο Μελισσοκόμων είχε συναντηθεί και η βουλεύτρια και αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Σοφία Σακοράφα καθώς και ο ίδιος ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ. Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Σέρρες. Η Σοφία Σακοράφα, ύστερα από την ενημέρωσή της, έχει κάνει και ερώτηση στη Βουλή σχετική με τα προβλήματα
των μελισσοκόμων.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα και διαχρονικές παραλήψεις της πολιτείας που θίγουν ζωτικά ζητήματα του κλάδου των μελισσοκόμων όπως η κίνηση των μελισσοκομικών φορτηγών αυτοκινήτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο, οι Ελληνοποιήσεις μελιού, το Μελισσοκομικό Ηλεκτρονικό Μητρώο, οι περιορισμοί της μελισσοκομίας στο δάσος,
ξεπερασμένες και ανεφάρμοστες διατάξεις για την τοποθέτηση των μελισσοσμηνών κ.ά., ενώ παραδόθηκε από τους εκπροσώπους των μελισσοκόμων ολοκληρωμένος και αναλυτικός φάκελος με όλα τα προβλήματα του κλάδου.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΜέΡΑ25 Σερρών υποσχέθηκαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των Μελισσοκόμων και πως θα μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Αγροτικό Τομέα του ΜέΡΑ25 καθώς και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
ΜέΡΑ25 Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.