Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Για όλα φταίει ο Δημήτρης Κώττας


 

 

 

 

Έχουμε  γράψει πολλάκις στα τρία χρόνια της θητείας της δημοτικής αρχής . Για τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποια εκ των μελών της κυβέρνησης του δήμου . Και τα γεγονότα μας επιβεβαιώνουν συνεχώς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας https://www.anexartitos.gr

 

 

Κι ενώ ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης προσπαθεί να αμβλύνει το κλίμα με τους δασκάλους και την κοινωνία, που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του με την απόδοση ευθυνών, στην μία και μοναδική ερώτηση του συναδέλφου Δημήτρη Κώττα (ΔΙΚΤΥΟ TV) προς τον Δήμαρχο: «γιατί έδειξε ως υπεύθυνο από την πρώτη στιγμή τον Διευθυντή του Σχολείου και τον εργολάβο», ο μεν κ.Χρυσάφης επέλεξε τους χαμηλούς τόνους, αρνούμενος να απαντήσει, όμως, τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κατιρτζόγλου, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Χαλκιόπουλος, δεν έδειξαν να συμμερίζονται το κλίμα που ήθελε ο Δήμαρχος και όταν αυτός απομακρύνθηκε από την αίθουσα, «ξεσπάθωσαν» και κάνοντας «μαθήματα δημοσιογραφίας», απευθυνόμενοι στον δημοσιογράφο με ενοχλημένο ύφος του είπαν γιατί δεν ρώτησε «ποιος άρχισε πρωτος τις κατηγορίες», δημιουργώντας ένα άσχημο κλίμα.

Επενέβη ο νέος Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Χρυσανθίδης για να πει (άραγε ειρωνικά;;;) «Δημοκρατία έχουμε ότι θέλει ρωτά ο καθένας».

ΥΓ : Αφου δεν επέρριψαν και ευθύνες στον δημοσιογράφο  πάλι καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.