Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Όταν «συστήματα», «κέντρα», εκδοτικά συγκροτήματα και επιχειρηματικά συμφέροντα πρότειναν τον Μαργαρίτη Σχοινά για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ- ΚΙΝΑΛ!

 


 

 

Σε ανύποπτη χρονική στιγμή και επί τη ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας πρίγκιπα Μπιν Σαλμάν, είχαμε αποκαλύψει ότι στο γεύμα του Άραβα ηγέτη που παρέθεσε στον Αρίωνα του Four seasons της Βουλιαγμένης όπου και διέμενε, παρίσταντο η Εύα Καϊλή και ο Μαργαρίτης Σχοινάς, αμφότεροι αντιπρόεδροι της ΕΕ και με ευαισθησίες στα αραβικά ζητήματα, ιδιαιτέρως του Κατάρ!

Επί του προκειμένου όπως προκύπτει από την δημοσιοποίηση του γεύματος στον Αστέρα Βουλιαγμένης (Four Seasons) όπου και διέμενε ο διάδοχος του θρόνου της ηγέτιδας αραβικής δύναμης, μεταξύ των συνδαιτημόνων του τραπεζιού, πέραν του πρωθυπουργού που ευλόγως παρίστατο αφού πρόκειται για επίσημη επίσκεψη αρχηγού κράτους κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, βρίσκονταν από ελληνικής πλευράς και ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Εύα Καϊλή!

Το γεγονός αυτό, της παρουσίας δύο Ελλήνων (πολιτικών προσώπων) εγείρει ερωτήματα, τόσο ως προς την επίσημη ιδιότητα υπό την οποία παρέστησαν, όσο και σε σχέση με τον θεσμικό ρόλο τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία έχει σταθεί κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας με αφορμή τη δολοφονία Κασόγκι καθώς και μείζονος σημασίας ζητήματα Δημοκρατίας, για τα οποία η ΕΕ είναι ευαισθητοποιημένη!

Επιπροσθέτως μεγάλης σημασίας αραβικά ζητήματα όπως το παγκόσμιο κύπελλο στο Κατάρ έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο της κοινής γνώμης αλλά και των αρχών!

https://radar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.