Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Δημος Βισαλτιας : Ευτυχώς υπάρχουν και οι εθελοντές

 


 

 

Γράφει ο δημοτικός σύμβουλος Τόλης Ντολκος

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Είχαμε πάλι αναφορά στα αδέσποτα. Τα λέμε σε κάθε συμβούλιο κι όποιος παρακολουθεί τις εξελίξεις ξέρει για την ελλιπή αντιμετώπιση του ζητήματος. Αιτία αντιπαράθεσης αυτή τη φορά ήταν η διάθεση των ζωοτροφών. 
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος δίνει τις ζωοτροφές σε δύο κυρίες, οι οποίες ξέρουν που βρίσκονται τα αδέσποτα και μοιράζουν τις τροφές αναλόγως. 
Όταν τους είπα πόσο προβληματικό και απαράδεκτο είναι αυτό, μου είπαν τα κλασσικά, ότι δηλαδή άλλο είπαν, ότι εγώ δεν κατάλαβα καλά κτλ κτλ. Μετά από τρία χρόνια νομίζω ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε εύκολα το ψέμα από την αλήθεια.
 Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι το πρόβλημα οι δύο κυρίες, οι οποίες πιθανότατα κάνουν αυτήν την δουλειά από την καλή τους την καρδιά, αλλά το ότι οι υπεύθυνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.