Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Η αγωνία του Στέφανου Φωτιάδη και το καρφί του Απόστολου Τζιτζικώστα

 


 

 Πολλά και ωραία έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Περιστέρη .Μπορεί η εκδήλωση να είχε καθαρά πολιτιστικό χαρακτήρα , αλλά μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο ( εθνικές -αυτοδιοικητικες ) οπότε πλέον όλα είναι πολιτική . Την παράσταση έκλεψαν  ( αρνητικά ) ο Στέφανος Φωτιάδης και θετικά ( ο Απόστολος Τζιτζικώστας ).

Κατα την διάρκεια της ομιλίας του περιφερειάρχη ο πρώην νομάρχης διέκοψε άκομψα τον κ Τζιτζικώστα ( θέλοντας να πάρει μερίδιο  από την λάμψη της ανασκαφής πιθανόν ) αναφέροντας οτι ήταν ο πρώτος που επί θητείας του η νομαρχία Σερρών χρηματοδότησε την ανασκαφή στην Αμφιπολη .

Παρά του οτι η παρέμβαση του κ Φωτιαδη προκάλεσε την ενόχληση των παρευρισκομένων στην εκδήλωση .Ο Περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά με το χαμόγελο ευχήθηκε στον κ Φωτιάδη καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Καθώς όπως είπε πληροφορήθηκε οτι θα είναι υποψήφιος βουλευτής .Αν μας έλεγε ο κ Τζιτζικώστας και με ποιο κόμμα ..... θα βοηθούσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.