Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο δήμαρχος εξακολουθει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο


 

 

 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Νεας Ζίχνης Παντελής Μπόζης σπεύδει να πανηγυρίσει για την ψήφιση του προυπολογισμου του δήμου .

Μάλιστα επιτίθεται στην αντιπολίτευση που επέλεξε όπως γράφει την ΑΡΝΗΣΗ .

Διαβάζοντας το πρακτικό της συνεδρίασης έρχεται το ερώτημα << Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;>>

Γιατι ???

Το δεδομένο που υπάρχει είναι οτι ( όπως το αναφέρει και ο δήμαρχος ). Αν μπαίνει σε ψηφοφορία μια πρόταση και μια ψήφο να πάρει εγκρίνεται έστω και αν την καταψηφίσουν οι υπόλοιποι 26 . 

Για αυτο το λογο και η αντιπολίτευση απείχε της συνεδρίασης ( από τους 13 συμμετείχαν μόλις τρεις ) .

Όμως  αυτό που προσπερνά ο δήμαρχος είναι οτι απείχαν της συνεδρίασης τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου  .Στέλνοντας μήνυμα διαφοροποιήσης από την δημοτική αρχή .Και εδώ θα έπρεπε να απαντήσει ο κ Μπόζης .Εκτος και αν η  αναφορά του << Έτσι θα συνεχίσουμε, για το καλό του Δήμου μας, παρά τα όποια εμπόδια, κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να βάλουν στην πορεία μας.>> Είναι για τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους και οχι για την αντιπολίτευση

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Νέας Ζίχνης, για την ψήφιση του προϋπολογισμού(8-12-2022), η Αντιπολίτευση επέλεξε την ΑΡΝΗΣΗ και καταψήφισε τον προϋπολογισμό.
☑️ Έτσι, ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε μόνο από τους παρόντες της Συμπολίτευσης, χωρίς να προσμετρηθούν οι ψήφοι της Αντιπολίτευσης, καθώς...Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 117, του Υπουργείου Εσωτερικών:"οι ψήφοι που αντιτίθενται στη μοναδική πρόταση, χωρίς να τοποθετούνται υπέρ κάποιας άλλης πρότασης, θεωρούνται ΑΚΥΡΕΣ και δεν λαμβάνονται υπ'όψιν για τον υπολογισμό της πλειοψηφίας που απαιτείται".
☑️Και μιλάμε για ένα προϋπολογισμό, που αγγίζει τα 23.000.000 ευρώ, όταν το 2019, τη χρονιά δηλαδή που αναλάβαμε ως νέα Δημοτική αρχή, ήταν μόλις 8.700.000 ευρώ, δηλαδή ένας απλά διαχειριστικός προϋπολογισμός.
☑️Μέσα στα 3 χρόνια της διοίκησής μας στο Δήμο Νέας Ζίχνης και σε μια δύσκολη περίοδο (πανδημία, οικονομική κρίση), καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις, να υλοποιήσουμε έργα και άλλα να εντάξουμε σε χρηματοδοτικά προγράμματα, πάντα με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών μας.
☑️Έτσι θα συνεχίσουμε, για το καλό του Δήμου μας, παρά τα όποια εμπόδια, κάποιοι τεχνηέντως προσπαθούν να βάλουν στην πορεία μας.

 

 

 

 

 

 

 https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A3%CE%98%CE%A7%CE%A9%CE%9A%CE%98-%CE%91%CE%A70?inline=true

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.