Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Κέντρο Υγείας Σερρών: Σοβαρό πρόβλημα στα ραντεβού για μαστογράφο και υπέρηχο γιατί δεν υπάρχει προσωπικό

 


 

 

Σοβαρό είναι το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τα ραντεβού τόσο για Μαστογραφία όσο και για υπέρηχο λόγω έλλειψης Προσωπικού στο Κ.Υ Σερρών.

Μιλώντας στο Epiloges.tv, ο γιατρός Ακτινολόγος του Κέντρου Υγείας Σερρών, τονίζει, πως θέλουν να εξυπηρετήσουν όλους τους πολίτες, υπάρχει μεγάλος όγκος εργασίας αλλά το προσωπικό είναι ελάχιστο. Όπως λέει χαρακτηριστικά, μόλις ανοίξουν τα ραντεβού κλείνουν.

Επιπλέον δεν έχουμε όλο το πρόγραμμα των εφημεριών του Νοσοκομείου και αυτό μας δυσκολεύει περισσότερο, πρόσθεσε. Χρειαζόμαστε άμεσα ιατρικό προσωπικό αλλά οι περισσότεροι Γιατροί προτιμούν τα Ιδιωτικά Κέντρα επειδή παίρνουν περισσότερα χρήματα, τονίζει ο ίδιος στο Epiloges.tv.

«Όποιος επιθυμεί μπορεί να κλείσει ραντεβού στο τηλεφωνικό Κέντρο του ΚΥ Σερρών και στο 2321110010 όπου με το Μαστογράφο θα είναι πιο εύκολο από ότι με τον υπέρηχο που είναι πιο δύσκολο κομμάτι», ολοκλήρωσε.

 https://www.makthes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.