Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Σαν βγεις στον πηγαιμό για ( την βομβαρδισμένη Καμπούλ ) τον Αη Γιάννη

 


 

Μπορεί ο Αη Γιάννης να αποτελεί ένα από τα ιστορικά τοπόσημα του Δήμου Σερρών και να είναι γνωστός τουριστικός προορισμός για τους επισκέπτες της πόλης των Σερρών, ο δρόμος όμως που οδηγεί σε αυτόν είναι…πλέον σε οικτρή κατάσταση.

Οι αλλεπάλληλες τομές από έργα έχουν χαράξει ανεπανόρθωτα το οδόστρωμα. Αποκορύφωμα οι τελευταίες από την κατασκευή του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης, που φαίνεται μεν ότι αποκαταστάθηκαν με τον δέοντα τρόπο, από την κατασκευάστρια εταιρεία, πλην όμως τα «μπαλώματα» ήρθαν να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα από προηγούμενα έργα, καταστώντας τον επιεικώς: «ντροπή» για τον δήμο στα μάτια των επισκεπτών της πόλης.

Ο δρόμος σε μήκος περίπου δύο χιλιομέτρων (από την λίμνη του Αη Γιάννη μέχρι την γέφυρα του Τσέλιου) ταλαιπωρεί αφάνταστα, τόσο οδηγούς και επιβάτες των αυτοκινήτων, όσο και τα ίδια τα οχήματα. Αδιάψευστος μάρτυρας το video.

 


Θα πρέπει, να γινει άμεση αποκατάσταση στο συγκεκριμένο τμήμα, που εξυπηρετεί, καθημερινά, εκτός από τους εκατοντάδες κατοίκους των περιοχών Αη Γιάννη, Οινούσα, αλλά και τους φοιτητες και καθηγητές του ΤΕΦΑΑ.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από τον Δήμο Σερρών το συγκεκριμένο τμήμα από την Γέφυρα του Αγίου Γεωργίου μέχρι τον Αη Γιάννη ανήκει στην Περιφέρεια και ο Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει, ενώ έχει ενημερωθεί η Αντιπεριφέρεια Σερρών.

 Για το τμήμα από την Γέφυρα του Τσέλιου μέχρι την Γέφυρα του Αγίου Γεωργίου η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα παρέμβει μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν   

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.