Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Πάτσης ¨΄στοιχειώνει ¨¨ την γαλάζια πολυκατοικία

 


 

 Ήταν που ήταν ¨¨στραβό το κλίμα ¨¨ στην ΝΔ  μετά τις αποκαλύψεις για τον γαλάζιο βουλευτή -κοράκι  Ανδρέα Πάτση .Γίνεται κάθε μέρα και  χειρότερο στην Σερραικη γαλάζια πολυκατοικία . Αφού το θέμα διατηρείται στην επικαιρότητα μεσα από  την ¨¨κόντρα ¨¨ που υπάρχει μεταξύ των δύο Σερραίων γαλάζιων βουλευτών ( Φωτεινής Αραμπατζη και Τάσου Χατζηβασιλειου ) για το ποιος ήξερε ή δεν ήξερε  τον διαγραφεντα βουλευτή . Μάλιστα μαθαίνω οτι θα έχει και συνέχεια καθώς η αναφορά της κ Αραμπατζη (  στην πρόσφατη παρέμβαση της στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ) << άλλος ήταν στην ΜΚΟ με τον κ Πάτση >> δεν θα μείνει αναπάντητη .

Και μπορεί στον πόλεμο ( βλέπε μάχη του σταυρού ) όλα να επιτρέπονται .Αυτό που σημειώνουν παλαιά στελέχη της Σερραικης γαλάζιας πολυκατοικίας είναι οτι αυτή η κόντρα κάνει ζημιά στο κόμμα. Κάτι που φαίνεται να αγνοούν οι δύο βουλευτές ίσως γιατι  προέκυψαν εκ μεταγραφής στην γαλάζια πολυκατοικία και δεν γνωρίζουν την ψυχοσύνθεση των παραδοσιακών ψηφοφόρων  της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.