Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Κόντρα ΠΟΛΙΤΗ -Φωτεινης Αραμπατζή


 

 

 

Μέρες από την παλιά καλή Σερραϊκή Τηλεόραση θύμισε η χθεσινή εμφάνιση του ΠΟΛΙΤΗ Θεόδωρου στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ . Καθώς κατά την διάρκεια του δελτίου παρενέβη η γαλάζια βουλευτής Φωτεινή Αραμπατζή .Ο λόγος της παρέμβασης της όπως είπε ήταν η αναφορά του κ Ελιόγλου ( στην εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδος ) οτι η βουλευτής ήταν αντιπρόεδρος ( και τώρα πρόεδρος ) της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κατάρ .Η κ Αραμπατζη τόνισε οτι στην επιτροπή διορίστηκε από την ελληνική βουλή και οτι η φωτογραφία ( που έδειξε ο κ Ελιογλου ) με τον Πάτση που ήταν μέχρι το καλοκαίρι πρόεδρος της επιτροπής ήταν στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων .Και δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον πρώην βουλευτή της ΝΔ .

Η βουλευτής κατηγόρησε τον ΠΟΛΙΤΗ οτι η αναφορά του στην επιτροπή και η φωτογραφία της με τον κ Πάτση έγιναν  με σκοπό να δημιουργηθούν αρνητικοί συνειρμοί για το πρόσωπο της ( στην επικαιρότητα και το θέμα Καιλη )  .Από την πλευρά ο κ Ελιόγλου απάντησε οτι δεν είχε κανένα τέτοιο σκοπό και κάλεσε την βουλευτή να ξαναδεί το βίντεο της εκπομπής για να διαπιστώσει οτι ούτε υπονοούμενα ούτε μομφή για το πρόσωπο της άφησε . Ενώ περνώντας στην αντεπίθεση της θύμισε οτι το κανάλι ( ιδιοκτησίας της οικογένειας της  ) στο παρελθόν έχει ¨¨χτυπήσει ¨¨ πολλούς πολιτικους . Αναφέροντας οτι φράσεις περί χαμηλοταβανιας ,σχόλια για το πως ντύνονται , χαρακτηρισμοί της βουλής ως χαμαιτυπείο δεν τις έκανε αυτος αλλά άλλοι . Η βουλευτής απέφυγε να απαντήσει επι των λεγομένων του ΠΟΛΙΤΗ θυμίζοντας του ότι έχει αποχωρήσει εδω και δεκα χρόνια από τον τηλεοπτικο σταθμο .

Κάπου εκεί τελείωσε η παρέμβαση της βουλευτού .Ομως το θέμα είχε και συνέχεια καθώς ο ΠΟΛΙΤΗΣ έριξε βόμβα ..... Συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.