Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Ηλίας Γκότσης : Για την αλήθεια, για την σωστή ενημέρωση των πολιτών!!!


 
 
 
 
Για την αλήθεια, για την σωστή ενημέρωση των πολιτών!!!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2021
Με πρόταση του Ηλία Γκότση, θα τιμηθεί ο αείμνηστος Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσιντσάρης
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών την περασμένη Τετάρτη 8/9, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Γκότσης έφερε το θέμα της απόδοσης τιμών στον αείμνηστο Ολυμπιονίκη της αρσης βαρών Γιάννη Τσιντσάρη (έφυγε πρόωρα στις 1/3/2017 σε ηλικία μόλις 55 ετών).
Όπως είπε στην εισήγησή του, αφορμή υπήρξε η διαμαρτυρία του γιού του Ραφαήλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (την οποία στηρίξαμε και με άρθρο μας), ότι ο πατέρας του ξεχάστηκε από τον Δήμο Σερρών, και παρ’όλο που, όπως είπε θυμάται να υπήρχε προφορική υπόσχεση από πολύ πιο παλιά, ότι το όνομά του θα αποδοθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας, εν τούτοις ποτέ αυτό δεν ήρθε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Γκότσης εισηγήθηκε να τιμηθεί ο Ολυμπιονίκης Γιάννης Τσιντσάρης με την απόδοση του ονόματος του σε αθλητική εγκατάσταση, του Δήμου Σερρών.
Ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης, απαντώντας στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γκότση, συμφώνησε πως θα πρέπει να τιμηθεί ο Σερραίος Ολυμπιονίκης και πως το θέμα θα το αναλάβει η επιτροπή ονοματοδοσίας του Δήμου Σερρών, η οποία κατά σύμπτωση, συστήθηκε στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.