Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Σε λίγο καιρό δε θα έχει απομείνει τίποτα για να φάτε.


 
 
 
 
 
 
 
Κείμενο

Γιάννης Κυριάκος Χουβαρδάς

 
Βάλτε κεράκια, αναβάλλετε γιορτές, συλλογιστείτε φιλοσοφικά ή Θεολογικά πάνω στο ζήτημα του θανάτου, του μαρτυρίου και του μοιραίου, κατηγορήσετε την κακιά στιγμή, μιλήστε για μαύρη μέρα, δηλώστε σε όλους τους τόνους τη συμπαράσταση σας στην οικογένεια, πείτε ότι αργότερα το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο...
Αλλά για όσα καταγγέλει η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας δε θα πείτε τίποτα.. Γιατί σε αυτά θα βρείτε τους εαυτούς σας, τις ευθύνες σας (όχι μόνο την ένοχη σιωπή σας)!
Από την πρώτη στιγμή αυτό που ιεραρχήσατε είναι η επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος! Ζητάτε σιωπή στο όνομα του θρήνου.. καίγεστε να μην αναδειχθούν οι ευθύνες των πολιτειακών θεσμών σε κάθε επίπεδο. ...Πάνω απ' όλα η επιβίωση του "διακομματικού καρτέλ" που ξεζουμίζει το νομό τόσα χρόνια και τον έκανε κρανίου τόπο
Από τον τελευταίο δημοτικό/κοινοτικό ή υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που για να μη χάσει την εύνοια του "καρτέλ" κάνει γαργάρα από χτες (λαλίστατος σε άλλα), μέχρι τις κορυφές του "καρτέλ".. Πολλά συγχαρητήρια!
Ως πολιτικό προσωπικό των Σερρών δείξατε και πάλι το μεγαλείο σας!
...Απλά έτσι όπως το πάτε σε λίγο καιρό δε θα έχει απομείνει τίποτα στις Σέρρες για να φάτε. Όσοι είστε "ακρίδες" θα πρέπει να κινήσετε για αλλού!

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.