Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Κάποιος να απαντήσει στην Αριάδνη Παπαφωτίου


 

 

 

 Ένα ερώτημα θέτει η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Αριάδνη Παπαφωτίου  σχετικά με έναν εκ των εμπλεκόμενων στην τραγωδία του άδικου θανάτου του 11χρονου μαθητή .Ο οποίος σύμφωνα με την κ Παπαφωτιου είναι και μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Στο #ΔΣ του #ΟΠΑΚΠΑ διορίστηκε από τον Δήμαρχο Σερρών δημότης, που είναι ταυτόχρονα και μέλος #ΔΣ #Τεχνικής_Ανώνυμης_Εταιρείας η οποία (πλην άλλων μεγάλων έργων του Δήμου), πήρε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από τον ΟΠΑΚΠΑ, καί έργο 36.500 ευρώ που αφορά στο Κολυμβητήριο των Σερρών.
--Για την ηθική, ποινική και οικονομική προστασία πρώτα του Δήμου και του ΝΠΔΔ ΟΠΑΚΠΑ αλλά και της ίδιας της Α.Ε., οι νομικοί σύμβουλοι του Δημάρχου και του Οργανισμού μπορούν να μας πούν εαν η διπλή ιδιότητα του δημότη ως μέλος και των δύο ΔΣ, θέτει ζήτημα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ κι εαν είναι ΕΓΚΥΡΗ η σύμβαση με την Εταιρεία του?
--[Τα στοιχεία της Εταιρείας, του δημότη μέλους των δύο ΔΣ καθώς και η Απόφαση της απευθείας ανάθεσης, στην διάθεση των υπερκείμενων Αρχών].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.