Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Η Εύα δυσκολεύει τυχόν μετακινήσεις στελεχών από ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη

 


 

 

 

Η υπόθεση Καϊλή είναι σίγουρο ότι λειτουργεί ως "καραμπόλα" και για άλλους από το ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη που ένοιωθαν "εγκλωβισμένοι" και περίμεναν μια ευκαιρία για να μεταπηδήσουν στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη.

Ένας εξ αυτών, είναι και ο κ. Α. Λοβέρδος, για τον οποίον ο αρχηγός του κόμματός του άφησε πρόσφατα ορθάνοικτο να διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ.

Υπό άλλες συνθήκες, αυτό θα άνοιγε τον δρόμο για μετακίνησή του προς τη ΝΔ. Με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί όμως μετά το σκάνδαλο, με "εξώφυλλο" την κ. Εύα Καϊλή, οι κομματικοί της κυβερνητικής παράταξης "τα έχουν πάρει στο κρανίο" και διαμηνύουν ότι δεν θα δεχθούν άλλες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ. Τις μέχρι σήμερα, με δυσκολία, αλλά πάντως, εν τέλει τις "χώνεψαν".

Δεν προτίθεται όμως να πράξουν το ίδιο και εν όψει των επόμενων εκλογών. Και αυτό σίγουρα είναι ένα ζήτημα, με δεδομένη τη βούληση του πρωθυπουργού να διατηρήσει την εκλογική του επιρροή στους κεντρώους, που έκαναν και την υπέρ του διαφορά στις εκλογές του 2019.

Ε.Τ.

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.