Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : Άτακτος ο πολιτικός ¨΄τον έπιασε στα πράσα ¨¨ η σύζυγος

 


 

 

 

Κόκκινη κλωστή δεμένη,

στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει,

παραμύθι ν’ αρχινίσει.

Στην Μυθική Λιμνούπολη μου είπε ο σμπίρος οι πολιτικοί  πέραν των   πολιτικών ικανοτήτων τους διακρίνονται και για την αυξημένη τους λίμπιντο  .Και άντε οι Ελεύθεροι δεν έχουν  πρόβλημα, όμως οι παντρεμένοι πρέπει  να κινούνται προσεκτικά για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο γάμο τους .Κάποιος όμως αποδείχθηκε απρόσεχτος , καθώς η σύζυγος που είχε σημάδια οτι κάτι τρέχει . Άρχισε να τον παρακολουθεί , με αποτέλεσμα να τον κάνει τσακωτό με νεαρά σε πολύ πολύ τρυφερές στιγμές . Και να ξέρεις συνέχισε , το διαζύγιο είναι το τελευταίο που τον απασχολεί. Αφού η σύζυγος είναι αυτή που έχει και το χρήμα και τις άκρες και χάρη σε αυτή έχτισε την μέχρι στιγμής καριέρα του. Οπότε αν το γυαλί δεν ξανακολλήσει τον βλέπω να ¨¨χάνεται ¨¨ από το πολιτικό προσκήνιο της Λιμνούπολης   

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.