Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Βελτίωση της καθημερινότητας και εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε Ν.Μπάφρα – Κορμίστα

 


 

 

 

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έργων ασφαλτόστρωσης υλοποιείται αυτό το χρονικό διάστημα από το Δήμο Αμφίπολης και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Κορμίστας.


Ο Αντιδήμαρχος Αμφίπολης και κατά τόπον αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Κορμίστας, Ιορδάνης Παπαδόπουλος επισκέφθηκε μία σειρά έργων που εκτελέστηκαν τις προηγούμενες ημέρες τόσο στην Κορμίστα όσο και στη Ν.Μπάφρα.  


Το έργο αφορά στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση υφιστάμενων οδών του Δήμου, εντός οικισμών, οι οποίοι χρήζουν αποκατάστασης για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Στο πλαίσιο του έργου ήδη έγιναν ολικές και εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στις προαναφερθείσες περιοχές.  


«Αξιοποιούμε κάθε δυνατό διαθέσιμο χρηματοδοτικό πόρο για την εκπόνηση έργων, που έχει ανάγκη η περιοχή μας. 

 

Ευχαριστούμε θερμά τον συντοπίτη Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή , για την αμέριστη βοήθεια και το χειροπιαστό ενδιαφέρον, όπως επίσης το Δήμαρχο Αμφίπολης και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Επιλύουμε σημαντικά θέματα καθημερινότητας στους παραπάνω οικισμούς, στους οποίους οι μετακινήσεις θα γίνονται πλέον με περισσότερη ασφάλεια», ανέφερε σε ανάρτησή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Αμφίπολης, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η διαβεβαίωση από τον κ.Παπαδόπουλο ότι τα υπόλοιπα έργα των ασφαλτοστρώσεων θα «τρέξουν» την προσεχή άνοιξη με τον ίδιο πάντως να πετά και το «καρφάκι» του στους συμβούλους της περιοχής, οι οποίοι είχαν καταψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.