Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Στο Μπάνσκο αδέλφια στο Μπάνσκο


 

 

Περισσότεροι από 10.000 εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο της Βουλγαρίας πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα από το τελωνείο του Προμαχώνα.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Ε.Ο.Τ. Γιώργο Τομπουλίδη, που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, αυτές τις μέρες πέρασαν από το τελωνείο περίπου 170 λεωφορεία, όπως είπε η πλειοψηφία των εκδρομέων είναι νέοι σε ηλικία, κυρίως φοιτητές, που ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί, με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών και μουσικών σχημάτων, αλλά και για την πίστα του χιονοδρομικού κέντρου. Το φεστιβάλ νεολαίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή και ουσιαστικά ανοίγει την τουριστική περίοδο στο χιονοδρομικό κέντρο. Η κίνηση στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα συνεχίζει να είναι αυξημένη, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, ενώ όπως είπε ο κ. Τομπουλίδης αρκετοί είναι οι Σερραίοι που πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να φουλάρουν με βενζίνη τα αυτοκίνητα τους.

https://www.ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.