Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Ομόφωνα ΟΧΙ στην απευθειας μίσθωση ακινήτου για τις ανάγκες μεταστέγασης Υπηρεσιών του Δήμου


 

 

 

 

Το δημοτικό συμβούλιο Σερρών ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΟΜΌΦΩΝΑ Τη μη έγκριση της διαδικασίας απευθείας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες
μεταστέγασης Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών στο κέντρο της πόλης.

Στην συζήτηση οι δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν ως εξής :  

Στέφανος Φωτιάδης, ως επικεφαλής της παράταξης “ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΡΡ.Α.Σ.”, ότι ο συνδυασμός είναι υπέρ της αυτοστέγασης και κατά της ενοικίασης ακινήτων. Για το μόνο λόγο που θα συμφωνούσε για ενοικίαση, είναι η δημιουργία Κ.Ε.Π. στον ανατολικό τομέα της πόλης.

 
- Γκότσης Ηλίας, ως επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ”, ότι το Δήμος δεν θα πρέπει να ξοδεύει χρήματα για ενοικίαση ακινήτων και είναι κάθετα αντίθετοι στη μίσθωση οποιουδήποτε ακινήτου.

 
- Παπαφωτίου Αριάδνη, ως επικεφαλής της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ”, ότι δεν συμφωνεί με την ενοικίαση ιδιωτικού χώρου για τη στέγαση δημοτικών υπηρεσιών και πρότεινε:

 α) την αυτοστέγαση σε δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί της οδού Μεραρχίας, κτίριο στο οποίο στεγάζεται και η ΑΝΕΣΕΡ στο οποίο θα μπορούσε να δημιουργηθούν περίπου εικοσιπέντε γραφεία και β) τα χρήματα για τα ενοίκια να επενδυθούν σε δημοτική περιουσία.

 Φαρμάκης Παύλος, ως επικεφαλής της παράταξης “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, ότι δεν συμφωνεί στην απευθείας εκμίσθωση ή στην εκμίσθωση δια δημοπρασίας οποιουδήποτε ακινήτου και ότι καλύτερη λύση είναι η αυτοστέγαση.

 
- Τερζής Βασίλειος, ότι είναι κατά της εκμίσθωσης ιδιωτικού ακινήτου για στέγαση υπηρεσιών του Δήμου και κατά της απευθείας ανάθεσης για την μίσθωση όπως αναγράφει η εισήγηση της υπηρεσίας

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.