Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Ομάδα Πρωτοβουλίας συνταξιούχων μηχανικών


 

 

 

 

Κατορθώσαμε και συστήσαμε την Ομάδα Πρωτοβουλίας με προοπτική καταρχήν να συσπειρωθούν οι συνταξιούχοι μηχανικοί του Νομού Σερρών για να φτιάξουμε τον Σύλλογό μας. Πέρα από τα ιδιαίτερα δικά μας προβλήματα, σε συνεργασία και με άλλους συνταξιουχικούς φορείς, αλλά και μαζί με τους φορείς του λαϊκού κινήματος του νομού να παλέψουμε και εμείς για όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο τους συνταξιούχους αλλά και τον κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη στη χώρα μας για μια καλύτερη και αξιοπρεπέστερη ζωή.
Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για καλύτερες και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για καλύτερη παιδεία, για την ειρήνη, για το περιβάλλον και για να μην περάσει κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη.
Σας καλούμε και εμείς από πλευράς μας να συμμετέχετε στην
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ που θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη 2022 και ώρα 10:30 το πρωί μπροστά από την
Νομαρχία Σερρών.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Τηλ.επικοινωνίας : 6939 368 595 και 6945 932 432

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.