Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ταράζει τα νερα στην γαλάζια πολυκατοικια

 


 

 Χρονια είχαμε να δούμε στην Σερραϊκή τηλεόραση τέτοια αντιπαράθεση και μιλάμε για την κόντρα Φωτεινής Αραμπατζή με τον ΠΟΛΙΤΗ Θεόδωρο Ελιογλου .

Αφού η βουλευτής ολοκλήρωσε την τηλεφωνική της παρέμβαση . Ο Θόδωρος Ελιόγλου ( να πούμε οτι κάλεσε την κ Αραμπατζη να παραμείνει στην τηλεφωνική γραμμή και εκείνη αρνήθηκε ). Εξαπέλυσε τα βέλη του κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ ( ανήκει στην οικογένεια της κ Αραμπατζή ).

Ο κ Ελιόγλου αναρωτήθηκε για ποιο λόγο , από την στιγμή που η βουλευτής ανήκει στο κυβερνών κόμμα το ΔΙΚΤΥΟ έχει παραχωρήσει τηλεοπτικό χρόνο ( με αμοιβή ) στον πρόεδρο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης κ Βελόπουλο ο οποίος όπως είπε  ανάμεσα στα διάφορα προϊόντα που πουλάει ασκεί και δριμεία κριτική στο κόμμα της κ Αραμπατζη. Ενώ προχωρώντας παρακάτω αποκάλυψε οτι το ΔΙΚΤΥΟ ανέλαβε δωρεάν την προβολή  του κόμματος Εμφιετζόγλου σε Σέρρες - Δράμα -Καβάλα καθώς και οτι θα παίξει και 40 διαφημιστικά σποτ του κόμματος.

Ποιος είναι ο Εμφιετζογλου ?/ έκανε το ρητορικο ερώτημα ο Θόδωρος Ελιόγλου 

Ειναι ένας εργολάβος που έκανε το κόμμα γιατι θεωρεί οτι αδικήθηκε από την ΝΔ ( δεν παίρνει δουλειες ) και σε κάθε ευκαιρία ασκεί δριμεία κριτική στην ΝΔ . Αυτα δεν σας ενοχλουν κ Αραμαπτζή ?? αναρωτήθηκε ο κ Ελιόγλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.