Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Η απορία της ημέρας : Καλά τα ευχαριστώ ...αλλά μήπως χάσατε το μέτρο ???

 

 
 
 
 
Είθισται στην ΠΕ Σερρών μόλις ανακοινωθεί η υλοποιήση ενός έργου αυτοδιοικητικοι να σπεύδουν να ευχαριστήσουν και κάποιον πολιτικό ο οποίος κατόπιν ενεργειών του κατάφερε να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του .
 
 

Ο συντονιστης της οργανωτικης επιτροπής κ Φάνης Δεδούσης στην προσπάθεια του να ευχαριστήσει τον γαλάζιο βουλευτη κ Τάσο Χατζηβασιλείου .Κάπου το χασε το μέτρο

Ενω ο κ Δεδουσης αναφέρει οτι αυτός εισηγήθηκε την πρόταση και όπως τονίζει το συγκεκριμένο έργο ήταν ο πρωταρχικός στόχος της επιτροπής .Στο τέλος ευχαριστώντας τον κ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει οτι η ιδέα ήταν του βουλευτή και έγινε πραγματικότητα χάρη στις ενέργειες του . Με απλα λόγια λοιπόν και με βάση τα όσα έγραψε ο κ Δεδουσης η επιτροπή και ο ίδιος δεν έχουν καμιά συμμετοχή στο έργο ( πέραν της γραφειοκρατικής υλοποιήσης του  

 Ασε που ο δήμαρχος ( σύμφωνα με τα γραφόμενα του ) δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Ειπαμε να πείτε δυο καλες κουβέντες για τον βουλευτη. Αλλα μάλλον χάσατε το μέτρο κ συντονιστα  

 

 
 
 
 
Ως συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής "Εμμανουήλ Παππάς 2021" και εισηγητής της πρότασης, ας μου επιτραπεί από τους συνεργάτες μου στον Δήμος Εμμανουήλ Παππά και τον Δήμαρχο κ.Δημήτρης Νότας να μοιραστώ πρώτος τα ευχάριστα νέα.
Ως πρωταρχικός στόχος της επιτροπής τέθηκε η αναβάθμιση του "Σχολαρχείου" και η μετατροπή του σε ψηφιακό Μουσείο για τον Μεγαλύτερο Μακεδόνα της Νεότερης Ιστορίας, Εμμανουήλ Παπά. Η επέτειος των 200 χρόνων από την εθνική μας παλιγγενεσία αποτέλεσε πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προβολή του Εμμανουήλ Παπά, χωρίς όμως να σημαίνει πως η προσήλωση μας σ' αυτήν την κατεύθυνση θα έπαυε με το πέρας του 2021. Με αυτή τη φιλοσοφία επιλέξαμε τη συγκεκριμένη δράση γνωρίζοντας πως η υλοποίηση της θα έρθει πολύ αργότερα. Σήμερα γίνεται ένα ακόμα καθοριστικό βήμα προς τον μεγάλο στόχο της οργανωτικής μας επιτροπής.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω να εκφράσω στον πρώην ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου κ. Anastasiadis Aristoklis.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βουλευτή κ. Tasos Chatzivasileiou καθώς εξ' αρχής, πρόκειται για δική του ιδέα και φυσικά όλα προχώρησαν με την δική του υποστήριξη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.