Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Η Ελένη Μωραίτη ¨¨στρίμωξε ¨¨¨τον πρόεδρο

 


 

 

 

 

 Στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος με αφορμή το έγγραφο της οικονομικής υπηρεσίας η οποία προτείνει μεταξύ άλλων. Ως μέτρο αντιμετώπισης του αυξημένου κόστους ( ηλεκτρική ενέργεια ) λειτουργίας της επιχείρησης .Την αύξηση των τιμολογίων κατανάλωσης . Ο  πρόεδρος ανέφερε οτι προς το παρόν δεν είναι στις προθέσεις της επιχείρησης η αύξηση ,άλλα τόνισε οτι η ΔΕΥΑΣ σε σχέση με πέρσι έχει  ( λόγω αύξησης της τιμής του ρεύματος ) επιπλέον επιβάρυνση 1,7 εκατ ευρω + τις αυξήσεις από τα υλικά .

Και εκεί πήρε φωτιά η δημοσιογράφος η οποία έθεσε στον πρόεδρο το θέμα των ανείσπρακτων οφειλών οι οποίες στο τέλος του 2021 ήταν κοντά στα 11 εκατ  . Ο κ Χαλκιόπουλος ανέφερε οτι η ΔΕΥΑΣ έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ( βεβαίωση στην εφορία ) για να εισπράξει τα χρήματα. Για να λάβει την απάντηση -ερώτηση της κ Μωραίτη .Γιατι κάποιος που οφείλει και δεν πληρώνει ( διευκρινίζοντας οτι μιλάει για τους μεγαλοοφειλέτες ) δεν του κόβουν την παροχή νερού .

Και εδω βγήκε η είδηση αφού ο πρόεδρος μεταξύ άλλων ανέφερε οτι και το ελληνικό δημόσιο έχει  λαμβάνειν 70 δις αλλά όλοι γνωρίζουν οτι από αυτα ένα μέρος δεν πρόκειται να εισπραχθούν ποτέ  

ΥΓ: Δηλαδη πρόεδρε να υποθέσουμε οτι και ένα μέρος από τα 11 εκατ η ΔΕΥΑΣ τα έχει ¨¨διαγράψει ¨¨ ???? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.