Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Κύπελλο Ελλάδας: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Απόλλων Παραλιμνίου


 

 

 

 

 

 

 

Ιστορικό είναι το παιχνίδι του Απόλλωνα Παραλιμνίου κόντρα στον Άγιο Νικόλαο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα των Σερρών να ζητά την συμπαράσταση των φιλάθλων ώστε να κάνει βήμα πρόκρισης επί των Κρητικών.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Έφτασε η ιστορική στιγμή για την ομάδα μας αλλά και για την ομάδα του Αγίου Νικολάου, οι οποίες θα αγωνιστούν στην 6η φάση ( Γύρος των 16) του Κυπέλλου Ελλάδος. Έπαθλο η είσοδος στην προημιτελική φάση, εκεί που για πρώτη φορά θα βρεθεί ερασιτεχνική ομάδα στην ιστορία του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου αύριο (14/02/2022) στις 2 το μεσημέρι. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, με την ακριβή ημέρα να μην έχει οριστεί ακόμη από την Ε.Π.Ο.

Σας περιμένουμε όλους να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

 https://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.