Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Μετάνιωσε για το βουλευτιλίκι αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος

 


 

 

 

Στην ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε η δημοτική σύμβουλος Βαρβάρα Μητλιάγκα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της οτι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σερρών . Αναφερόμενη στον λόγο που την οδήγησε να διεκδικήσει την εκλγή της στην θέση της δημάρχου η κ Μητλιάγκα είπε <<  πως η απόφαση της αυτή – την οποία χαρακτήρισε δύσκολη – άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά από τις 20 Νοεμβρίου και μετά όταν ξεκαθάρισε πως δεν θα ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.>> 

Ακούγοντας τα όσα είπε θα τα χαρακτηρίζαμε ως ατυχή πολιτικά .Γιατί έχοντας θητεύσει τρία χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο να ομολογείς οτι δεν σε ενδιέφερε η αυτοδιοίκηση  ( πολλάκις είχε δηλώσει οτι την ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή ) .Και μόλις σε ένα μήνα ( μετά τις 20 Νοεμβρίου όπως είπε αποφάσισε ) να αλλάζεις γνώμη .Δεν δημιουργεί και το ιδανικό πολιτικό κλίμα για την υποψηφιότητα της .

Βέβαια ο σμπίρος ανέγνωσε κατι άλλο πίσω από την δήλωση της κ Μητλιάγκα . Οτι πιθανόν να είναι και ένας τρόπος να δικαιολογήσει ότι στα τρια χρόνια ταυτίστηκε ( δια της ψήφου της στην οικονομική επιτροπή ) Κατά 99% περίπου με την δημοτική αρχή ) .

Ενω τώρα που αποφάσισε να είναι υποψήφια δήμαρχος θα αρχίσει και την αντιπολίτευση στην δημοτικη αρχή   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.