Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Τι ενόχλησε τον σύντροφο γραμματέα ?????


 

 

 

 

Η φιλοξενία του άρθρου της Σοφίας Γιαννακά στη διαδικτυακή μας έκδοση προκάλεσε την αντίδραση του συντονιστή γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Σερρών  Μιχάλη Καρτερού, ο οποίος σε ανάρτηση του  στο facebook -που είναι της μόδας- έγραψε:

«Είναι αντικειμενικό Δημήτρη. Από την Γιαννακά η οποία έχει ανακοινωθεί ως υποψήφια της ΝΔ . Όπως αντικειμενικό ήταν το εμπαθές άρθρο σου για την τιμητική εκδήλωση για το ν αξέχαστο Νίκο Αργυριάδη. Κρίμα.»

Στον αγαπητό συντονιστή γραμματέα επισημαίνουμε ότι εμείς δεν υποστηρίξαμε ότι είναι αντικειμενικό το άρθρο της Σοφίας Γιαννακά, αλλά ότι αξίζει να διαβαστεί. Εξάλλου, το τι είναι αντικειμενικό είναι μια μεγάλη συζήτηση.

Η Δημοκρατική Αριστερά, όμως, δεν αφήνει τον αναγνώστη να κρίνει το άρθρο, σπεύδει να το ακυρώσει.

Επισημαίνουμε, επίσης, ότι το «Σ.Θ.» φιλοξενεί κείμενα όχι απλώς υποψηφίων βουλευτών αλλά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως, ως οφείλουμε, τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά το παραπάνω περίεργο κριτήριο αντικειμενικότητας, αυτά τα κείμενα δεν θα έπρεπε να φιλοξενούνται. Εκτός αν οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι της γνωστής νοοτροπίας: «τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας»

Εμείς, στο «Σ.Θ.», εννοούμε να δημοσιεύουμε όλες οι απόψεις και ο πολίτης,  αβίαστα, να σχηματίζει γνώμη.

Με την ευκαιρία, αναμένουμε αγαπητέ Μιχάλη τις απαντήσεις σου στα γραπτά μας ερωτήματα, ώστε να ολοκληρωθεί, επι τέλους, η συνέντευξή σου που είχαμε προγραμματίσει να φιλοξενήσουμε.

Λυπούμαστε, τέλος, που σε ένα σχόλιό μας ουσιαστικού σεβασμού στον αείμνηστο Νίκο Αργυριάδη, ο Μιχάλης Καρτερός ανακάλυψε εμπάθεια. Η αλήθεια πάντα πονάει.

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.