Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμος Σιντικής προμήθευσε με έλατα όλες τις κοινότητες και τους οικισμούς του


Ο Δήμος Σιντικής μερίμνησε ώστε φέτος να υπάρχουν έλατα σε όλους τους οικισμούς του, τα οποία θα στολιστούν από τους κατοίκους των περιοχών.

Μία δράση που υλοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και με την εποπτεία και τον συντονισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού, Μουσείων και Πολιτιστικών Εγκαταστάσεων & Υπεύθυνης για την Εποπτεία και τον Συντονισμό δράσεων του Δήμου για τη συντήρηση και τον καλλωπισμό κοινόχρηστων δημοτικών χώρων Σουλτάνας Ρόδη, η οποία σε συνεργασία με τους Τοπικούς Αντιδημάρχους και τους Προέδρους φρόντισε να μεταφερθούν τα δέντρα σε όλες τις κοινότητες και τους οικισμούς.

Πρόκειται για 43 έλατα Normandiana, ύψους από 150-175 έως 2.5-3.0 μέτρα.

Ο σκοπός της δράσης είναι διττός, καθώς από τη μία όλες οι περιοχές θα έχουν το δικό τους έλατο, το οποίο θα στολιστεί και θα φωτιστεί, ενώ από την άλλη προάγει και το μήνυμα της δεντροφύτευσης και της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς πρόκειται για αληθινά έλατα, τα οποία φυτεύονται σε μέρη που επιδεικνύουν οι Πρόεδροι των περιοχών.

Χρόνια Πολλά!!! Καλές γιορτές!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.