Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Βισαλτίας : Δημοτικός σύμβουλος -Υποψήφιος βουλευτής

 




 Υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα Εθνική Δημιουργία θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Βισαλτίας κ Τόλης Ντόλκος .Την υποψηφιότητα  του δημοτικού Συμβούλου  έκανε γνωστή ο πρόεδρος του κόμματος Θάνος Τζήμερος .

Διαβάστε την ανάρτηση του κ Τζήμερου

Ντόλκος Απόστολος
#Υποψήφιος με την #ΕΘΝΙΚΗ_ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
στο Νομό Σερρών
Ο Απόστολος Ντόλκος γεννήθηκε στις Σέρρες στις 18 Δεκεμβρίου του 1990.
Αποφοίτησε από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ το 2012. Κατά την διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με το θεατρικό παιχνίδι, την ερασιτεχνική συγγραφή, εργάστηκε στο Θέατρο Πορεία, συμμετείχε σε ερασιτεχνικές παραστάσεις, συμμετείχε στην προσπάθεια επανίδρυσης της θεατρικής ομάδας του τμήματος και έκανε σεμινάρια στο Θέατρο των Αλλαγών.
Αμέσως μετά κλήθηκε να υπηρετήσει (στην Προεδρική Φρουρά). Μόλις εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις προσλήφθηκε ως αναπληρωτής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, οπότε και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη.
Συνεχίζει να εργάζεται στον ίδιο τομέα, με εξαίρεση την διετία 2015-2017 λόγω του μεταπτυχιακού του στην Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και της ενασχόλησής του με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών.
Αυτήν την στιγμή κατοικεί στην Νιγρίτα Σερρών, όπου διδάσκει σε σχολεία της περιοχής. Έχει εκδώσει ένα θεατρικό έργο και μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να εκδοθεί το πρώτο του μυθιστόρημα.
Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βισαλτίας με τον συνδυασμό “Βισαλτίας Τόπος”. Τον Απρίλιο του 2022 εξελέγη μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.