Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Την παραδειγματικη τιμωρία των υπευθύνων ζητα η οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη

 


 

 

 

Για παροιμιώδη ανευθυνότητα των «υπευθύνων»του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες  . Κάνει λόγο με δελτίο τύπου η οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη ,η οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων

 

 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των «υπευθύνων» του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου. Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.