Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Είναι όλα πολιτική ?????

 


 

 

 

8 ημέρες μετά το  τραγωδία  του άδικου χαμού του 11χρονου μαθητή. Ο Δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής με δελτίο τύπου ασκεί κριτική στον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη για τον τρόπο που ¨¨χειρίστηκε επικοινωνιακά ¨¨ το θέμα  .

Δυστυχώς θα παρατηρήσουμε οτι ο κ Τερζής πέφτει στο ίδιο λάθος που κατηγορεί τον δήμαρχο οτι έκανε .

Ένα παιδί χάθηκε εξαιτίας της εγκληματικής αμέλειας και των παραλείψεων κάποιων .

 Οφείλουν λοιπόν ολοι  οι  δημοτικοί σύμβουλοι να ¨¨ξοδέψουν ¨¨ την ενέργεια τους στο να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και οι υπεύθυνοι να κάτσουν στο σκαμνί . Μέχρι εκει ,δεν υπάρχει χώρος για πολιτική αντιπαράθεση πάνω στην τραγωδία

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ

 Συγκλονίστηκε ο τόπος μας και όχι μόνο, από το τραγικό γεγονός της προηγούμενης Δευτέρας.

Ένα σοκ και ένα μούδιασμα από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της δυσάρεστης είδησης. 

Ανείπωτη θλίψη και  λύπη, πόνος και συμπόνια στην τοπική κοινωνία, που βίωσε και βιώνει το εύθραυστο, αναπάντεχο και απροσδόκητο της ζωής.
Είναι εκείνες οι περιπτώσεις που ο σεβασμός, η ψυχραιμία, η σύνεση και η σιωπή πρέπει να πρυτανεύσουν από όλους και έτσι έγινε.


Είναι όμως και εκείνες οι φορές, στη στροφή της μοίρας, που θέλεις και απαιτείς όσο ποτέ άλλοτε τους «άρχοντές» σου εκεί. 

Να σταθούνε όρθιοι, με σιγουριά, πυλώνας εμπιστοσύνης, δικαιοσύνης και ασφάλειας.
Δύσκολο πράγμα ο «Άρχοντας», σπάνιο ο «Ηγέτης»!!!
Είδαμε έναν Δήμαρχο να περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, από το ένα τηλεοπτικό παράθυρο στο άλλο και από την αρχή να στοχοποιεί και να επιρρίπτει συγκεκριμένες ευθύνες. Χωρίς αντανακλαστικά.., ασύνδετος με την κοινωνία.., μόνος…
Επτά ημέρες μετά, όταν η σιωπή άρχισε από βουβή κατακραυγή να γίνεται θόρυβος, έκανε αυτό που έπρεπε να γίνει, αν όχι από την πρώτη στιγμή, την επομένη.
Και πάλι όμως, το περισσότερο που θέλησε να κάνει ήταν να δικαιολογήσει τον εαυτό του, τις ατυχείς δηλώσεις και ενέργειές του, να διορθώσει την εικόνα του. Έχει καταλάβει πως έβαλε απέναντι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

 Το λάθος το κατάλαβε;;; Τώρα ψάχνει στηρίγματα, μα εκείνα ήταν πάντα εκεί πρόθυμα, διαθέσιμα…
Αυτήν τη φορά δεν είπε πολλά, απέφυγε να απαντήσει, παρόλα αυτά μία λέξη ξέχασε να πει «Συγνώμη»…
 
 
                                                                                                 Με τιμή

                                                                                           Βασίλης Τερζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.