Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Ανεπίσημη επίσκεψη Γερουλάνου στον λόφο Καστα


 

 

 

Ανεπίσημα ο Παύλος Γερουλάνος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε σήμερα τον λόφο του Καστά στην Αμφίπολη και ξεναγήθηκε από τον αρχιτέκτονα του έργου Μιχάλη Λεφαντζή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Γερουλάνος:


Λόγω του τραγικού γεγονότος στις Σέρρες, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψή μου η οποία περιλάμβανε και την επίσκεψη στον Λόφο Καστά.

Σήμερα στη διαδρομή προς τη Δράμα, κάναμε μια μικρή στάση στον Λόφο Καστά όπου τυχαία βρισκόταν ο αρχιτέκτονας του έργου κ. Λεφαντζής Μιχάλης και με ξενάγησε με πολύ ευγένεια στο σημαντικό αυτό έργο.

Θεωρώ ότι στην πορεία των χρόνων το αρχαιολογικό αυτό εύρημα θα αποκτήσει την αίγλη που του αξίζει.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με φιλοξένησαν για λίγο και τον Μιχάλη Λεφαντζή για όσα πραγματικά ενδιαφέροντα μας είπε.΅

Σ.Σ. να θυμίσουμε πως η επίσκεψή του κ. Γερουλάνου στις Σέρρες ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 6/12 και περιλάμβανε εκτός από τον λόφο Καστά επίσκεψη στο νέο Μουσείο/Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης «Κ.Ξενάκης» και ομιλία με θέμα τον πολιτισμό. Όμως το τραγικό συμβάν της απώλειας του μικρού μαθητή από έκρηξη του καυστήρα στο σχολείο του, ώθησε τον κ. Γερουλάνο να αναβάλει την επίσκεψη στις Σέρρες.

anexartitos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.