Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Ο Πρόεδρος στηρίζει Μητλιάγκα

 


 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Σερρών κ Νίκος Φρυδάς. Δηλώνει την στήριξη του στην υποψηφιότητα της κ Μητλιάγκα

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΦΡΥΔΑ 

Σήμερα είναι μια μέρα ελπίδας για τον δήμο Σερρών. Γεννιέται κάτι καινούριο... γεννιέται μια κίνηση πολιτών από ανθρώπους που θέλουν να είναι χρήσιμοι στην τοπική κοινωνία και έχουν την βαθιά πεποίθηση ότι ο δήμος μας μπορεί να έχει μια πολύ καλύτερη εικόνα αξιοποιώντας όλες τις προοπτικές που έχει.
Το πρόσωπο της Βαρβάρας Μητλιάγκα , ως επικεφαλής αυτής της κίνησης, συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά αυτά τα οποία διέπουν και το εν λόγω αυτοδιοικητικό εγχείρημα : Το νέο και το φρέσκο ( όχι μόνο ηλικιακά ), την ανιδιοτέλεια και την ακεραιότητα- χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να ήταν εκ των ουκ άνευ, αλλά στις μέρες μας είναι το ζητούμενο- καθώς και η ικανότητα στη σύνθεση προσώπων και απόψεων.
Δηλώνω απερίφραστα ότι συντάσσομαι με την Βαρβάρα Μητλιάγκα στην προσπάθεια αυτή για έναν δήμο με διαφανή και αποτελεσματική διοίκηση και μια πόλη πιο ελκυστική για όλους!
Νίκος Φρυδάς
Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.