Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Ανακάλυψαν ότι ήρθε ο χειμώνας και θα κάνουν την συντηρηση των καυστήρων στα σχολεία

  




 Στον δήμο Αμφίπολης έστω και με καθυστέρηση ανακάλυψαν οτι μπήκε ο χειμώνας .Και εκτάκτως η σχολικη επιτροπή προχωρά σε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την συντήρηση των καυστήρων θέρμανσης σχολικών κτηρίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .

Θα μπορούσαμε να δεχθούμε αυτή την χαρακτηριστική καθυστέρηση .Αν ο πρόεδρος της επιτροπής δεν ήταν εκπαιδευτικός  και μάλιστα αν δεν κάνουμε λάθος είναι και διευθυντής σχολικής μονάδος . Πράγμα που σημαίνει οτι γνωρίζει οτι αυτές οι δουλειές γίνονται από το καλοκαίρι άντε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς .Σίγουρα όχι μηνα Δεκέμβριο

 η προσκληση

ΘΕΜΑ:«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ   ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»
Με την έναρξη της χειμερινής περιόδου κρίνεται απαραίτητη η συντήρηση των καυστήρων όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του
Δήμου Αμφίπολης, τόσο για την ασφάλεια των μαθητών/τριών όσο και για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και κατ’επέκταση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Παρακαλούμε το σώμα να γνωμοδοτήσει θετικά για την προκήρυξη μειοδοτικής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου για την συντήρηση των καυστήρων θέρμανσης σχολικών κτηρίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος

Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.