Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨Παιχνίδια ψηφοθηρίας ¨¨ ή χτύπημα στην γαλάζια πολυκατοικία ????

 


 

 

Το θέμα Πάτση πλήγωσε την  ΝΔ ( όπως έδειξαν και οι δημοσκοπήσεις ) .Και είχε αντίκτυπό και στην Σερραϊκή γαλάζια πολυκατοικία . Εξαιτίας της σχέσης που είχε ( μέσω μιας ανενεργής  ΜΚΟ ) ο Σερραίος βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου με τον βουλευτή - κοράκι . Το θέμα έπαιξε πανελλαδικά  ( ο Σερραίος βουλευτής έδωσε τις απαντήσεις του ) και κάπου εκεί το θέμα μπήκε  στο χρονοντούλαπο της ειδησεογραφίας   .....προσωρινά   .Αφού μετά από λίγες ημέρες επανήλθε στην επικαιρότητα καθώς  δημοσίευμα ( με αφορμή παλαιότερη  επαγγελματική σχέση του κ Πάτση με τον Σερραίικο τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ  ) επιχείρησε να εμπλέξει και πάλι τον κ Χατζηβασιλείου .Ο ιδιοκτήτης κ Θόδωρος Ελιογλου δεν αρνήθηκε οτι υπήρξε επαγγελματική σχέση με τον κ Πάτση διαψεύδοντας οποιαδήποτε άλλο σενάριο .

Και τα δύο θέματα  η συντριπτική πλειοψηφία των Σερραίικων ΜΜΕ ειτε τα αγνόησε είτε τα έπαιξε χαμηλά 

Και εκεί που στην γαλάζια πολυκατοικία πίστεψαν ότι το θέμα ξεχάστηκε . Δια της πλαγίας οδού επανήλθε. Με αφορμή το θέμα Καιλη ο ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος  και η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ .Έσπευσαν να θυμίσουν οτι ο κ Πάτσης ήταν πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Κατάρ .Μάλιστα εμφάνισαν και φωτογραφία στην οποία δίπλα στον κ Πάτση είναι η Σερραια βουλευτής κ Αραμπατζη που ήταν  τότε αντιπρόεδρος και σήμερα πρόεδρος της εν λόγω ομάδας φιλίας .

Δεν γνωρίζω αν η αναμόχλευση του θέματος έγινε καθαρά με ειδησεογραφικά κριτήρια  ή στην λογική του παραπολιτικού κουτσομπολιού . Ή στην λογική ( της απομείωσης των όποιων αρνητικών εντυπώσεων δημιουργήθηκαν για τον κ Χατζηβασιλείου  ) ορίστε και άλλος Σερραίος βουλευτής είχε πολιτική σχέση με τον κ Πάτση .

Πάντως όποιος να ήταν ο σκοπός το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό κατά πρώτον για την γαλάζια πολυκατοικία .Και κατά δεύτερον  για τον κ Χατζηβασιλείου , αφού άθελα τους (  ο καναλάρχης και ο εκδότης )  έσπευσαν να επαναφέρουν το γεγονος στην επικαιρότητα .

Έκτος και αν κινούνται με την λογικη στρουθοκαμηλου και πιστευουν οτι επειδή αυτοι αγνόησαν ( ως ειδησεογραφικά ΜΜΕ ) τα όσα γράφτηκαν για την σχέση Χατζηβασιλειου- Πάτση  οι πολιτες δεν το έμαθαν

Η πιστεύουν οτι η φωτογραφία της Αραμπατζη με τον κ Πάτση βλάπτει  πολιτικά την βουλευτή και αφήνει πολιτικά ανέπαφο τον κ Χατζηβασιλείου ??

Πάντως κλείνοντας θα επαναλάβουμε οτι η μόνη χαμένη από την οποιαδήποτε αναφορα στο θέμα Πάτση είναι η γαλάζια πολυκατοικια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.