Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα


 

 

 

Αποχωρήσεων συνέχεια στην παράταξη του δημάρχου Αμφίπολης 

 Στέργιου Φράστανλη . Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , όπου συζητήθηκε το θέμα της παραίτησης της προέδρου της  ΔΗΚΕΔΑ) κ. Σωτηρία Καλακίδα και ο διορισμός του νέου προέδρου.Η είδηση ήταν οτι η απερχόμενη πρόεδρος  ( η οποία στην επιστολή της παραίτησης της είχε τονίσει οτι θα είναι υποψήφια στις εκλογές του 2023 ) βρίσκεται σε κόντρα με τον δήμαρχο .Ο κ Φράστανλης ζήτησε αναβολή συζήτησης του θέματος της παραίτησης της με την αιτιολογία οτι θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης. Πράγμα που προκάλεσε την έκρηξη της κ Καλακιδα η οποία απευθυνόμενη στον δήμαρχο του είπε <<Με λυπεί αφάνταστα που συμπορεύτηκα μαζί σου Δήμαρχε >>.

Οπότε  στην δημοτική αρχή σημείωσαν ακόμη μια αποχώρηση και μάλιστα  λίγο πριν την τελικη ευθεια των εκλογών . Ενω όπως ακούγεται δεν θα είναι η τελευταια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.