Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Βισαλτίας : Μαθητές στολίζουν χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κεντρικές πλατείες του Δήμου



 

 

Με γιορτινή διάθεση μαθητές των νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων στην έδρα της κάθε Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Βισαλτίας  θα στολίσουν, το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου 2022, τα έλατα που θα στηθούν στις κεντρικές πλατείες.

«Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!». Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με πρωτοβουλία του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΠΠΠΑ.

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα όμορφη ιδέα που θα υλοποιήσουν και φέτος οι μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη Νιγρίτα, στη Μαυροθάλασσα, στο Σιτοχώρι, στο Δημητρίτσι και στην Τερπνή,  η κάθε πλατεία θα αποκτήσει έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Το κάθε σχολείο του Δήμου Βισαλτίας θα έχει πλέον, το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια που θα φτιάξουν οι ίδιοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους και τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του δήμου μας, τις Άγιες μέρες που έρχονται θα καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.