Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : 24.800 ευρώ για δράσεις ενημέρωσης για τα έργα του δήμου


 

 

H οικονομική επιτροπή του δήμου Σερρών , κατά πλειοψηφία ενέκρινε την

  εξειδίκευση πίστωσης συνολικού ποσού 24.800,00 με Φ.Π.Α., για δράσεις
ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τα συγχρηματοδοτούμενα και τα αναπτυξιακά έργα του Δήμου Σερρών, έτους 2022-2023.

 Οι δράσεις περιλαμβάνουν

Προβολή των τηλεοπτικών σποτ: Πρόκειται για την προβολή των τηλεοπτικών σποτ ενημέρωσης που θα δημιουργηθούν σε δύο (2) τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Η χρονική στιγμή, ο αριθμός των μεταδόσεων και η διάρκεια προβολής του κάθε τηλεοπτικού σποτ θα συμφωνείται με την Αναθέτουσα Αρχή, ανάλογα με την πορεία υλοποίησης των δράσεων, αναπτυξιακής σημασίας έκαστου έργου και το περιεχόμενο του Σχεδίου Επικοινωνίας.
vi. Προβολή ραδιοφωνικών σποτ: Πρόκειται για την προβολή των ραδιοφωνικών σποτ ενημέρωσης σε τέσσερεις (4) ραδιοφωνικούς σταθμούς.
vii. Προβολή διαδικτυακού banner: Πρόκειται για την προβολή του διαδικτυακού banner σε δέκα (10) τοπικά site.
viii. Εκδήλωση εγκαινίων - παρουσίασης έργου (προσκλήσεις 500τεμ, μικροφωνική, προτσέκτορα, κεράσματα, ΔΤ, Τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη).

Η δαπάνη θα εκτελεστεί ως κάτωθι:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.