Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες : Δικηγόρος οικογένειας του 11χρονου -Το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο.


 

 

 

 Γραπτό αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στο πλαίσιο της προανάκρισης για το θάνατο του αδικοχαμένου Βασίλη στην αυλή του σχολείου του, κατέθεσε σήμερα το πρωί στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών ο πληρεξούσιος Δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου, Δημήτρης Γκολέμης.

 Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του Αστυνομικού Μεγάρου ο κ. Γκολέμης τόνισε «Στη φάση αυτή θέλω να τονίσω τρία πράγματα. Πρώτον, σήμερα το σχολείο ξανά λειτουργεί και οι υπαίτιοι της τραγωδίας συνεχίζουν να βρίσκονται στη θέση τους. Καλούμε τους ιεραρχικά, διοικητικά προϊσταμένους τους να κινήσουν τις αρμόδιες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, να αποδοθούν ευθύνες σε διοικητικά και ιεραρχικά σ’ αυτούς που ευθύνονται για το περιστατικό και να απομακρυνθούν αν πρέπει με βάση το διοικητικό δίκαιο από τις θέσεις τους” είπε ο κ. Γκολέμης.
Παράλληλα ζήτησε να σταματήσει η μετάθεση ευθυνών γιατί αυτό προσβάλλει τη μνήμη του αδικοχαμένου μικρού Βασίλη και έκανε γνωστό ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση και το μαχαίρι να φτάσει στο κόκκαλο.

 https://www.ertnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.