Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Οι 10 σελίδες που "καίνε" τον Πάτερ Αντώνιο και την Σταματία Γεωργαντή!

  


 

 

 

 

Δεκασέλιδο πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης, «καίει» τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, κι ακόμα τρία άτομα.

Ο ενδελεχής έλεγχος της Αρχής στα περιουσιακά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου αλλά και στα προσωπικά των εμπελκομένων, κινητά και ακίνητα, οδήγησε σε σοβαρές ενδείξεις τέλεσης τριών σοβαρών κακουργημάτων και συγκεκριμένα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος), υπεξαίρεση, απιστία.

Έτσι, με διάταξη του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δεσμεύτηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του και δύο ακόμη προσώπων της Κιβωτού του Κόσμου.

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της ΜΚΟ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες, ενώ για αλλά δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

 https://edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.