Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Κλείνει το deal Παγκρήτιας – Συνεταιριστικής


 

 

Κλείνει σύμφωνα με πληροφορίες το deal της Παγκρήτιας με την Τράπεζα Σερρών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης συνάντηση του Αλέξανδρου Εξάρχου και των επιτελείων της Παγκρήτιας και της Τράπεζας Σερρών κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Οι  δύο πλευρές προχώρησαν μάλιστα στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας (MOU)  στο οποίο αποκρυσταλλώνονται οι όροι της συμφωνίας και πλέον όλα δείχνουν ότι το σήριαλ της εξαγοράς της Τράπεζας Σερρών ολοκληρώνεται.

Πρόκειται για ακόμη μία επεκτατική κίνηση των νέων βασικών μετόχων της Παγκρήτιας των επιχειρηματιών Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί προβλέπει την απευθείας συγχώνευση της Τράπεζας Σερρών από την Παγκρήτια, στην αποτίμηση που έχει προκύψει από τον πρόσφατο έλεγχο που διενήργησε η Deloitte.

Ο εκτιμώμενος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι δύο μήνες, με τους ιθύνοντες των δύο τραπεζών να πιστεύουν ότι θα βγει «λευκός καπνός» πολύ πιο σύντομα.

Στη σημερινή συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά της Παγκρήτιας ο CEO, Αντώνης Βαρθολομαίος, ως εκπρόσωπος των Μπάκου-Καϋμενάκη, ο Αλ. Εξάρχου, ο νομικός σύμβουλος της Παγκρήτιας, εκπρόσωποι της Deloitte και από την πλευρά της Τράπεζας Σερρών, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.

 https://www.powergame.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.