Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Συμμαχοι ή στην σύνταξη


 

 

 

 

Ποταμός η συνέντευξη του Βασίλη  Χρυσανθίδη στην Μαρία Νάβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ . Σε αυτό που θα σταθούμε είναι στο ότι  ο αντιδήμαρχος ανάλωσε πολλή ώρα στα της πρώην παράταξης του ( ΣΕΡΡΑΣ του Στέφανου Φωτιάδη ) . Ο κ Χρυαανθίδης λοιπόν φρόντισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο να καταστήσει σαφές στους Σερραιους που παρακολουθήσαν την εκπομπή .Οτι η παράταξη του κ Φωτιάδη έχει διαλυθεί και δεν υφίσταται .Ενώ η αναφορά του οτι ( μετά την αποχώρηση του κ Φωτιάδη και το όχι του κ  Γάτσιου να ηγηθεί ) δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί ( ο ίδιος ) με κανέναν εκτός του κ Χρυσάφη. Μπορεί να εκληφθεί ως μήνυμα προς τους πρώην συνοδοιπόρους του .Σύμμαχοι ή στην πολιτική αποστρατεία

2 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν βγήκε μπροστά να ηγηθεί αυτός; Το Νο2 της παράταξης έλεγε ότι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι προφανές ότι ο κ. Χρυσανθίδης ήταν και συνεχίζει να είναι το εργαλείο του Χρυσάφη για να διαλύσει την παράταξη Φωτιάδη. Αν δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν είναι άξιος της μοίρας του. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας μ’ αυτά τα δημοσιεύματα. Μοναδικός σκοπός τους είναι να πιέσουν τους συμβούλους του Φωτιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.