Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Σερρών : Η απάντηση του Ηρακλή Αμμουδιάς για τον αγώνα με τα Καλά Δέντρα

Σε γραπτή ανακοίνωση προχώρησε το Δ.Σ. του ερασιτεχνικού σωματείου Ηρακλής  Αμμουδιάς μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού σωματείου με τον Πυθαγόρα Κ. Δένδρων την περασμένη  Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


«Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια για την ματαίωση του αγώνα ποδοσφαίρου της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών μεταξύ του Πυθαγόρα Κ. Δένδρων και του Ηρακλή Αμμουδιάς, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Πριν την έναρξη του αγώνα ζητήσαμε από τον διαιτητή της συνάντησης , όπως προβλέπεται, όλα τα νόμιμα έγγραφα που απαιτούνται για την διεξαγωγή ενός ερασιτεχνικού αγώνα όπως τα ορίζει η ΕΠΣ Σερρών και ο ΚΑΠ.

Στον έλεγχο που ακολούθησε ένα από τα κύρια έγγραφα (άδεια τέλεσης αγώνα) απουσίαζε. Το έγγραφο αυτό προσκομίζεται από το αρμόδιο γραφείο της Π.Ε. Σερρών, στο οποίο αρμόδιος υπάλληλος  είναι ο κ. Γεώργιος Τσιφούτης.

Συνέπεια των παραπάνω ήταν ο διαιτητής του ποδοσφαιρικού αγώνα να καταγράψει στο φύλλο αγώνος την απουσία αυτού του εγγράφου.

Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ θα κρίνει το φύλλο αγώνος.

Ως πρωταθλητής της περιόδου 2021-2022 και ως μία από τις κορυφαίες ομάδες του Νομού, σεβόμενη το αθλητικό ιδεώδες, επιθυμούμε οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να τηρείται η νομιμότητα σε όλους τους τομείς.»

 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.