Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής : Ως 25 Νοεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για εξετάσεις διπλώματος αγροτικού μηχανήματος


Λόγω εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος για τις επερχόμενες εξετάσεις διπλώματος αγροτικού μηχανήματος που θα διεξαχθούν στο Νέο Πετρίτσι προς διευκόλυνση των δημοτών μας, παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων έως και της 25 Νοεμβρίου!!!
 Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας του Δήμου Σιντικής με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Σερρών προγραμματίζεται η διεξαγωγή εξετάσεων για δίπλωμα αγροτικών μηχανημάτων στα Διοικητικά όρια του Δήμου Σιντικής.
Σκοπός της δράσης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων και η μικρότερη ταλαιπωρία τους, λόγω της μεγάλης απόστασης κοινοτήτων του Δήμου μας από την έδρα του Νομού.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος δημότης, που επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις για άδεια οδήγησης αγροτικού μηχανήματος, πρέπει να υποβάλλει τη συνημμένη αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
Οι αιτήσεις θα συγκεντρωθούν στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων (Σιδηρόκαστρο – Πετρίτσι – Ροδόπολη), ενώ στην συνέχεια αυτές θα αποσταλούν στη ΔΑΟΚ.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ν. Πετρίτσι, σε χρόνο που θα καθοριστεί από τη Δ.Α.Ο.Κ Σερρών.
Υπεύθυνος Συντονισμού Δ. Σιντικής: Γιάννης Τορουνίδης (6980898477)
Υπεύθυνος Συντονισμού ΔΑΟΚ: Νικόλαος Μπαρδάκης (2321356429, 6946794763)
Παρακάτω σας επισυνάπτουμε τα απαραίτητα έγγραφα για την υποβολή των αιτήσεων σας, που πρέπει να μας τα αποστείλετε έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.