Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Μισιρλης : Εκτεθειμένοι όσοι μας κουνούσαν το δάκτυλο διαδίδοντας αναλήθειες

 


 

 

Μισιρλής : Θεωρούμε ότι έχουμε την ευθύνη να πάμε το Δήμο Σερρών ψηλότερα και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

 Δεχθήκαμε τον Τακτικό Δημοσιονομικό Έλεγχο και όντως πήραμε άριστα. Μάλιστα, ουδεμία παρατήρηση/επίπληξη δεχθήκαμε από την ελεγκτική ομάδα ούτε για τις απευθείας αναθέσεις ούτε για τις συμβάσεις ούτε για τις προμήθειες. Και το λέω αυτό, γιατί έσπευσαν κάποιοι να μας κουνήσουν το δάχτυλο και με σπέρματα αναλήθειας να υποβιβάσουν την καλή δουλειά που έχει γίνει από τη νυν Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Χρυσάφη στην οικονομική δομή και την εν γένει λειτουργία του Δήμου.

 Σε ένα και μόνο πράγμα υπήρξε μία παρατήρηση από την ομάδα των ελεγκτών κι αυτή είχε να κάνει με τη χαμηλή εισπραξιμότητα από χρέη παλαιότερων ετών. 

Εμείς ακολουθήσαμε , μέσω της αρμόδιας Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών, όλα τα νόμιμα βήματα στο κομμάτι αυτό, εκτός από ένα : Όσο είναι Δήμαρχος Σερρών ο Αλέξανδρος Χρυσάφης , ποτέ δεν θα προτείνουμε στην Προϊσταμένη της Ταμειακής Υπηρεσίας να υφαρπάξει τα ακίνητα Σερραίων πολιτών που χρωστούν στο Δήμο άνω των 500 ευρώ. 

Εάν εσείς πάρετε ποτέ το τιμόνι του Δήμου Σερρών, απατήστε μας αν θα το κάνετε εσείς αυτό;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.