Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Για την οδό Βενιζέλου δεν έφθασε η ανάθεση για τις διαγραμμίσεις;


 

 

Σε άλλο σημείωμα μας είχαμε αναφερθεί και επαινέσει τον επιμελημένο τρόπο με τον οποίο έγινε φέτος  η βαφή των διαβάσεων πεζών, στις διάφορες διασταυρώσεις, από τον Δήμο Σερρών. Όμως η ανάθεση που έγινε φαίνεται ότι  δεν έφθασε ώστε ανάλογες  παρεμβάσεις να γίνουν και στη οδό Βενιζέλου η οποία μόνιμα παραμελείται.

Σημειώνουμε ότι στη οδό Βενιζέλου υπάρχουν αρκετές σχολικές μονάδες, είναι είσοδος της πόλης, είναι ο δρόμος που οδηγεί στη λαϊκή αγορά, η οδός στην οποία υπάρχει η υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ την οποία επισκέπτονται πολλοί καταναλωτές. Εκτός από τους παραπάνω λόγους, η κίνηση θα είναι αυξημένη μέσα στον Δεκέμβριο, λόγω των εορτών.

Θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις, πιθανόν και με χρώμα πιο έντονο – κίτρινο, ώστε οι οδηγοί να διευκολύνουν τους πεζούς.  Η  συμπεριφορά των οδηγών δεν έχει καμία σχέση με τα συμβαίνοντα στην Ευρώπη – στα δέκα αυτοκίνητα, ένας είναι ο φιλότιμος οδηγός που  σέβεται τον ΚΟΚ.

 

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.