Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Ηράκλειας :Δράσης Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης από το κέντρο κοινότητας


Δράσης Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, στη τοπική Κοινότητα της Ηράκλειας, σε συνεργασία με το ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Δήμου Σερρών.
Η σημερινή ημέρα επιλέχθηκε, καθώς κάθε Παρασκευή η Ηράκλεια γίνεται πόλος έλξης δημοτών από τις τοπικές κοινότητες του Δήμου, εξαιτίας της Λαϊκής αγοράς, επομένως η ενημέρωση στόχευε στον ευρύτερο πληθυσμό.
Το κοινό της Ηράκλειας, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών, το έργο του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες δεν επικεντρώνονται μόνο σε κακοποιημένες γυναίκες ή γυναίκες που έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας αλλά και σε όλες εκεινες τις γυναίκες που αναζητούν εργασία, σε γυναίκες αναλφάβητες που χρειάζονται βοήθεια οποίας μορφής και εάν είναι αυτή και για Νομική συμβουλευτικη.
Στοχος της διαδημοτικής και διυπηρεσιακης συνεργασίας είναι ο πολίτης και η εξυπηρέτηση του! Η αποτελεσματικότητα μας και η καλύτερη συνεργασία, με σκοπό το βέλτιστο συμφέρον του αιτήματος από τον πολίτη που φθάνει στις υπηρεσίες μας.
Ευχαριστούμε θερμά την Κοινωνική Λειτουργό από το ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ κα Λαμπρινή Νικολούδη και τον Κοινωνιολόγο κο Μπαλτζιδη Χρήστο για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συνεργασία μας αλλά και για την συνεχή υποστήριξη μας σε κάθετι που θα ζητήσουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.