Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Τιμωρήστε τους στην κάλπη

 


 

 

 

Χρονιά εκλογών το 2023 αφού θα κληθούμε να εκλέξουμε και βουλευτές και δημάρχους και περιφερειάρχες .

Κανένας τις μέρες των εκλογών να μην μείνει σπίτι του .Όλοι στις κάλπες ( γιατί η αποχή το λευκό και το άκυρο είναι το όπλο της  αυτοδυναμίας τους ).

Στείλτε τον λογαριασμό σε όσους πολιτικούς και αυτοδιοικητικους  θεωρείτε οτι δεν τίμησαν την ψήφο σας. Τιμωρήστε με το μόνο όπλο που έχετε ( την ψήφο σας ).Την αλαζονεία , την έπαρση , την ματαιοδοξία και κυρίως την ανικανότητα  τους . Θυμίστε τους οτι υπάρχετε ( με το να τους στείλετε στα σπίτια τους )  .

Αν ως είθισται ( για μια ακόμη φορά ) σας  ξεγελάσουν  με τα προεκλογικά καθρεφτάκια και μπιχλιμπιδια .Την επόμενη φορα που θα θέλετε να μουντζώσετε κάποιον εκ των ταγών .Καθίστε απέναντι στον καθρέπτη και μουντζώστε τον εαυτό σας γιατι ( με την δικη σας ψήφο ή την αποχή ή το άκυρο και το λευκο που ρίξατε στην κάλπη  ) παρέμειναν στην καρέκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.